Услуги

FREE TRANSFER

Брз и бесплатен превоз од и кон аеродромот, 24 часа во неделата со нашите сопствени мини-автобуси.

24h PARKING

Утовар и растовар на вашиот багаж од персоналот на IKAROS – AEROPARK

Minor mechanical repairs

Поправка на мали кварови кои се должат на неподвижност на возилото (на пр. акумулатор), заради што вашето возило не е во можност да замине веднаш. Можност за користење на стартер за палењето на вашето возило

wi - fi

Бесплатна Wi-Fi мрежа во нашите простории.

wi - fi

Сосема бесплатно ги обезбедуваме следните услуги за нега на вашето возило: Проверка на ниво на масло, Проверка на ниво на течност во ладилникот, Проверка и дополнување на ниво на течност за бришачите на стакла, Проверка на притисок на гуми

wi - fi

Доколку сакате, кога ќе се вратите, можете да го добиете вашето возило измиено и чисто. Цената за миење внатре-надвор е само 8 Евра.

Информации за контакт

„IKAROS – AEROPARK“ се наоѓа само 1.500 метри од аеродромот „МАКЕДОНИЈА“,на 14-от км. на автопатот Солун-Михањона, на клучката кај REGENCY CASINO, до ноќниот забавен центар „MOUSES“ и наспроти хотелот „IRIS“.
|| ТЕЛ.: +30.2310486000 || ФАКС : +30.2310486000 || Ε-пошта : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.