ПРВИОТ АЛТЕРНАТИВЕН ПАРКИНГ ЗА АЕРОДРОМОТ МАКЕДОНИЈА

Пресметка

Изберете ги датумите и часовите за резервација врз основа на поаѓањето и пристигнувањето од паркингот, но не ги сметајте часовите на летање.

Пристигнување:

:

Заминување:

:
Измијте внатре 6.0 €
Измијте надвор 6.0 €
Car Cover Daily 0.8 €
Пресметување на трошок

Услуги

Брз и бесплатен превоз од и кон аеродромот, 24 часа во неделата со нашите сопствени мини-автобуси.
Утовар и растовар на вашиот багаж од персоналот на IKAROS – AEROPARK
Поправка на мали кварови кои се должат на неподвижност на возилото (на пр. акумулатор), заради што вашето возило не е во можност да замине веднаш. Можност за користење на стартер за палењето на вашето возило
Бесплатна Wi-Fi мрежа во нашите простории.
Сосема бесплатно ги обезбедуваме следните услуги за нега на вашето возило: Проверка на ниво на масло, Проверка на ниво на течност во ладилникот, Проверка и дополнување на ниво на течност за бришачите на стакла, Проверка на притисок на гуми
Доколку сакате, кога ќе се вратите, можете да го добиете вашето возило измиено и чисто. Цената за миење внатре-надвор е само 8 Евра.

24h безбедност

Алтернативен паркинг со 24-часовна безбедност за аеродромот "Македонија".

Бесплатен превоз

БЕСПЛАТЕН И ДИРЕКТЕН ТРАНСФЕР до и од аеродромот 24 часа, седум дена во неделата со нашиот сопствен мини-автобус.

Транспорт

24ч. БЕСПЛАТЕН превоз до и од аеродромот "Македонија" со нашиот сопствен мини-автобус.

Нашиот слоган

Ние го цениме и вреднуваме вашиот бизнис и секојдневно работиме напорно за да го заработиме!

Членови

Станете член за да ги искористите нашите специјални понуди.

Пресметка

Изберете ги датумите и часовите за резервација врз основа на поаѓањето и пристигнувањето од паркингот, но не ги сметајте часовите на летање.

Пристигнување:

:

Заминување:

:
Измијте внатре 6.0 €
Измијте надвор 6.0 €
Car Cover Daily 0.8 €
Пресметување на трошок

Информации за контакт

„IKAROS – AEROPARK“ се наоѓа само 1.500 метри од аеродромот „МАКЕДОНИЈА“,на 14-от км. на автопатот Солун-Михањона, на клучката кај REGENCY CASINO, до ноќниот забавен центар „MOUSES“ и наспроти хотелот „IRIS“. || ТЕЛ.: +30.2310486000 || ФАКС : +30.2310486000 || Ε-пошта : info@ikaros-aeropark.com

logo-btm.png