ПРВИОТ АЛТЕРНАТИВЕН ПАРКИНГ ЗА АЕРОДРОМОТ МАКЕДОНИЈА

Пресметка

Изберете ги датумите и часовите за резервација врз основа на поаѓањето и пристигнувањето од паркингот, но не ги сметајте часовите на летање.

Пристигнување:

:

Заминување:

:
Измијте внатре 6.0 €
Измијте надвор 6.0 €
Car Cover Daily 0.8 €
Пресметување на трошок

Профил

Алтернативниот паркинг „IKAROS – AEROPARK“ е грчко претпријатие со седиште во Солун и нуди една важна иновација во областа на паркирањето на возила за оние кои патуваат авионски од аеродромот „Македонија“.

Целта на претпријатието и наша философија е од една страна, нашите клиенти, професионални или приватни лица кои патуваат авионски, да ги оставаат безбедно своите возила во еден добро заштитен простор кој се наоѓа на многу мала оддалеченост од аеродромот „МАКЕДОНИЈА“ (времето потребно за пристигнување до аеродромот е само 3 минути), а од друга страна, брзиот и бесплатен превоз, од и кон аеродромот, со нашите луксузни МИНИ-АВТОБУСИ.

Нашата цел е, клиентите да патуваат безгрижно и без да се плашат за своите возила, по многу ниски цени.

Принципите кои важат во нашето претпријатие се:
  • Одговорност во нашата работа
  • Интегритет во односите со клиентите
  • Искреност во нашите цени
  • Брза услуга на клиентот

24h безбедност

Алтернативен паркинг со 24-часовна безбедност за аеродромот "Македонија".

Бесплатен превоз

БЕСПЛАТЕН И ДИРЕКТЕН ТРАНСФЕР до и од аеродромот 24 часа, седум дена во неделата со нашиот сопствен мини-автобус.

Транспорт

24ч. БЕСПЛАТЕН превоз до и од аеродромот "Македонија" со нашиот сопствен мини-автобус.

Нашиот слоган

Ние го цениме и вреднуваме вашиот бизнис и секојдневно работиме напорно за да го заработиме!

Членови

Станете член за да ги искористите нашите специјални понуди.

Пресметка

Изберете ги датумите и часовите за резервација врз основа на поаѓањето и пристигнувањето од паркингот, но не ги сметајте часовите на летање.

Пристигнување:

:

Заминување:

:
Измијте внатре 6.0 €
Измијте надвор 6.0 €
Car Cover Daily 0.8 €
Пресметување на трошок

Информации за контакт

„IKAROS – AEROPARK“ се наоѓа само 1.500 метри од аеродромот „МАКЕДОНИЈА“,на 14-от км. на автопатот Солун-Михањона, на клучката кај REGENCY CASINO, до ноќниот забавен центар „MOUSES“ и наспроти хотелот „IRIS“. || ТЕЛ.: +30.2310486000 || ФАКС : +30.2310486000 || Ε-пошта : info@ikaros-aeropark.com

logo-btm.png